The Ark (Liseberg)

bjuder på ett smakprov från dagens konsert!

Rix FM Göteborg!

Ikväll ska jag fota The Ark på Liseberg, det är deras sista spelning i Göteborg och jag är riktigt glad över att jag fick chansen att fota dem eftersom jag aldrig har fotat dem innan!

Detta är bilder från Rix Fm som var i göteborg, det var sista dagen under kulturkalaset vilket är synd för det var roligt att fota så mycket konserter hela tiden.

Andreas JohnssonBroken Door


Chris Medina


Danny Saucedo


Erik Hassle


Erik SegerstedtLove Generation

Nicke Borg


Ulrik Munter
Maja HirasawaDaniel Adams-Ray och Mustasch

Fotade en hel del på kulturkalaset! och det blev mycket spring mellan Götaplatsen och Kungstorget. 
De som var höjdpunkterna på lördagskvällen var Daniel Adams-Ray och Mustasch vilket jag tyckte var roligast att fota den dagen. Fotade även Maja Hirasawa och Soundtrack of our lives då. 

Fler bilder finns uppe på Festivalphoto.se


Kulturkalaset!

Timo Räisänen


Avatar

Nova Prospekt


Evergrey

Onsdag på Kulturkalaset

Sahara Hotnights

Eldkvarn 
Movits! i tisdags på kulturkalaset

Jag har inte riktigt hunnit redigera så mkt så gör det fullt upp nu :) mer bilder ligger på festivalphoto!
http://festivalphoto.seLooptroop rockersFika i stan

Idag var jag och Helena inne i stan för att hämta ut våra ackrediteringar till kulturkalaset. Vi stannade och tog en fika för att kunna planera lite vad vi ville fotografera och göra ett schema inför resten av veckan. 
Vi går och fiskar Wöö ö öö.


Vi åkte iväg för att fiska, första gången detta året, det var ett tag sedan sisst. Vi åkte iväg rätt så tidigt på morgonen så vi skulle få en bra plats! De varierade med regn och sol hela tiden, 10minuter hit och 10minuter dit o.s.v 


Vi åkte sedan hem mitt under dagen för att äta och annat sedan åkte vi tillbaka till sjön senare på eftermiddan för att fortsätta fiska. 
go mat var det ja!Jag har inte lyckats få in mina bilder från helgen för jag har varit lite seg och inte orkat göra det.  I helgen var jag och helena helt själva helgen ut. I fredags gjorde vi en god sallad med bacon och andra godsaker. I lödags gjorde vi lax! Quinoa med sparris och äpple. Det var smaskens! godaste maten på länge. 

Imorgon ska jag åka iväg och fiska det ska bli skitkul! va riktigt länge sedan. ÄR SJUKT PEPP!

kreta III
Första bilden är tagen på en marknad i kreta där det satt mängder av män som rökte cigarretter...fräsht. 
Andra bilden har jag tagit när vi var ute på en roadtrip och åkte längs höga berg och djupa dalar vilket var ett av de finaste ställena man kan åka på, och lite då och då körde man igenom gamla fina byar. 
Eftersom jag inte har något vidvinkel så blev der rätt tråkiga kort när man vill få med allt man ser och bara får med en bråkdel av allt.  Iallafall så stanna vi vid en topp och då tog jag några bilder så de blev en liten panorama bild, på 6 st bilder.  Nu ska jag sova så godnatt.

stilla skog

kvällsdopp

Ikväll cyklade jag och helena till sjön med tandemcykeln! det var ett trevligt och mysigt kvällsdopp.

RSS 2.0