måndag

Idag har det varit en seg och tråkig dag.. har inte blivit så mycket gjort när man e ledig.
Jag fick tanken att sätta ihop lite så grejer.. ska nog göra om det lite snyggare än vad det är nu men blev rätt
nice att blanda 3d med vanligt foto


Last Days of April - Two Ply Glass

huset sover men inte jag..

allt är tråkigt och jobbigt och jag har ingen fantasi alls för att fota eller göra nya saker....
Switchfoot - Meant to live

Sometimes Life Isn't Easy

ett fotografi från Berlins centralstation i tyskland
Mew-Sometimes Life Isn´t Easy

no game on mac

sitter å har det tråkig så jag ser på lite roliga bilder på blolpics.se


Så rätt :)

Kurz und Schön

fint så det står härliga till..

 


Painkiller

denna veckans Workshop i 3D kursen.
Vi skulle modellera en typ av kartong med fokus på medicin.  Så här blev min
Amanda Jensen e cool!
22.26

idag när jag satt på tåget hände något ja inte fatta nått av, e nått fel på mig! jag skulle ta och vila ögonen lite så snörra allt omkring på nått konstigt sett så ja öppna ögonen och helt plötsligt börja ögonen darra på nått sett, allt rörde sig liksom fram och tillbaka hela tiden.höger vänster höger vänster. Riktigt jävla läskigt! satt där en stund å försökte koncentrera mig på något men gick inte!.... Efter att ja kom på att jag kommer typ tuppa av vilken sekund som helst av nån anledning så hade Felipe fyllt på sitt vatten vilket ja inte han göra i morshes. Tur att jag fick vatten. hjälpte, och ja drack upp allt å så mådde ja bättre sen!...

studiohelg!


Gerald Alas

http://www.lysekilsposten.se/cms/index.php?mact=News%2Ccntnt01%2Cdetail%2C0&cntnt01articleid=2433&cntnt01returnid=52
Ta en titt på intervjun om Gerald Alas :)
22.43


Foto från Rhodos i somras!

young summer

jag hatar åka tåg. de är sena hela tiden och jag orkar inte. när jag kom till göteborg så sprang jag till alingsåspendeln helt i onördan, står inget tåg där, vilket inte var så ovanligt. sent sent sent. Går på tåget sitter där en 15-20 min innan de ska åka.. sent sent sent, å tillslut så ropar dom upp att tåget är inställt! kuuuuuuuuuul! väntar tills nästa ska gå, och de gick de tåget men klart sent med. Efter bara 2 min stannar de av de traditionella signalfelet som uppstår överallt, märkligt detta asså hhm hmm. 

En låt jag lyssnat mycket på nu det senaste, riktigt nice

22.51

bara tomt

00.06

Jag satt och kollade på konsertfotografier, och bestämde mig för att ta och redigera en bild på Hardcore superstar. Shit vad ja saknar att fota konserter!

Lördag

Idag har jag jobbat hela morgonen och det gick fint!, hade inget för mig och simma en timme efter det, vilket var sjukt gött.
Sedan stack jag till frisören och klippte mig! Blev inte riktigt som ja ville men blev rätt bra iallfall :) sen hade ja presentkort på sellmans å köpte mig en skjorta!
Sen ska jag ta och träffa Pontus och hitta på nått nice, kanske dags för utgång! Vi får se!

jag gillar Kira, hon är snäll


3D reklam/produktfilm

Jag har haft en hel del att göra i skolan nu på senaste, en av anledningarn att jag inte bloggat så speciellt mycket!
Idag har jag också haft min första dag på jobbet denna terminen! de va trevligt! Gött att börja tjäna lite penger ibland med! Ska nu jobba torsdagar efter skolan och lördag morgon vilket är rätt gött! då hinner jag ta ett träningspass efteråt.
Här är iallafall min 3D reklam/produktfilm som är mitt första projekt jag gjort i 3D! är rätt nöjd :)
Skivkontrakt

Den 23 Januari ska jag och grabbarna i bandet skriva på ett skivkonrakt! det känns inte helt fel asså, sjukt nice! ;)

I´m singing my heart out

Jag är dålig på att sova! har försökt jobba på mina processanalyser hela dagen idag men de går ingen vidare, har kommit en bit på vägen som man säger, men har ingen motivation till det precis.. varför ska man göra två stycken om samma projekt fast dom är mer indelat på sin grej, plus att man ska göra en "behind the sceens" film som ska spelas in där jag ska sitta och snacka om det jag ska skriva i analyserna i några minuter! de e kul asså, känns lite onördigt!
Jag är iallafall klar med min animation, blir 40 sek typ. Rätt lagom tror jag. Så nu ska jag försöka hinna med detta tills på torsdag! Skönt att slippa dra till skolan tills dess iallafall.Iphone

idag har jag faktiskt åkt till allum och köpt mig en Iphone 3Gs :) jag är mycket nöjd!

nånstans

Tyst i huset  så tyst att allting hörs.
Snälla någon, ta mig härifrån.
Och jag stänger mina ögon och jag blundar så hårt jag kan
och jag önskar , önskar någon, någonstans.
När jag sover själv, igen, inatt.

ta mig
ta med mig
nånstans
nån annanstans
nånstans

någon
någonstans
?Erika
Det var skönt att göra något annat än att bara sitta framför datorn och jobba med skolarbete så jag tog mig tid att fota lillsyrran.

Vem är Jag?Det jag kommer på om mig själv är att jag först och främst heter Niklas Axelsson och jag är född den 23 April 1991.
Många av mina vänner säger att jag är rolig, flummig, sprallig, perfektionist och extremt snäll och jag hoppas det stämmer. Jag vet att jag brukar prata väldigt otydligt ibland... fast ibland är tydligen rätt ofta för jag mummlar rätt bra nämligen. Jag trivs med det men ibland hade de varit gött att kunna snacka också så folk förstår vad man säger. Jag har fått höra ett antal citat och här bjuder jag på en...."Niklas, han e riktigt schysst men ja fattar fan inte vad han säger"

Jag brukade alltid säga att jag älskar simning för jag har simmat hela mitt liv, eller sen jag var 6 år.  Jag har simmar en hel del tills ett år tillbaka ca. Jag vet inte hur mycket medaljer eller många meter jag har simmart i mitt liv men det är många och det slutar inte än. Jag jobbar nu mera på Vattenpalatset som simlärare och det är kul och då kan jag även ta och simma några meter när jag känner för det.
Jag har tagit studenten och haft en riktigt bra tid på gymnasiet där jag gick inrikting Estet Digital Bild. Jag älskar nämligen också att måla och annat kul. Det är Foto som intresserar mig mest och jag har nu fotat i 4 år ungefär med min Olympus E-510. Den har fungerat bra men nu är jag rätt sugen på köpa en Canon 5Dmark II. Jag gillar också att manipulera om bilder till nått helt annat.

Nu går jag på Högskolan Väst, Trollhättan med inriktning 3D animation och visualisering och där ska jag befinna mig i två och ett halv år till. Jag bor fortfarande hemma i Lerum så jag pendlar varje dag fram och tillbaka! Det tar sin tid. Ca 90 timmar varje månad! det är rätt sjukt faktiskt. Fattar inte hur jag orkar men de gör jag. Jag har gått där nu i ett halvår typ och det har fungerat men fyfan för Västtrafik och SJ...... USCH

Vem klarar sig utan musik, inte jag iallafall! Musik är allt. Jag lyssnar på musik hela tiden och jag tror jag att jag gillar den mesta musiken.  Jag spelar också i ett band tillsammans med mina kära vänner, Vi kallar oss för IKE ( I Karatepunched Earl) www.myspace.com/Ikeswe .  Vi har spelat ihop nu ett tag , släppt skiva och haft det riktigt kul. Nu har vi även gjort en helt sprillans ny låt som vi släppte vid nyår " For The Worst"  tillsammans med en Musikviodeo
Jag vet inte riktigt vad jag ska säga mer så det får ta och räcka.


reklam film på G

Håller på förfullt med min animation som ska vara klar snart! mycket arbete kvar och hoppas att jag hinner med allt jag ska göra. Här är en bild från en bit i filmen :)


RSS 2.0