bästa helgen på länge
Denna helgen har varit massa bra, har varit med helena hela tiden och vi har haft det hur mysigt som helst. I fredags började vi dagen med att ta ett dopp i ett av tjärnen nära mitt hus sen var vi på Harry P och den var faktiskt den bästa filmen än de tidigare...eftersom jag gillar allt med effekter att göra så var denna riktigt snyggt gjord. I Lödags har vi bara varit hemma hos mig och varit ute med hundarna en del och på kvällen blev det mys. 
Nu saknar jag henne redan, hon åkte iväg idag på dagen och nu är det helt tomt här utan henne.

Resultatet av musikvideo [The Final Tide]

Detta blev alltså resultatet av musikvideon jag filmade och klippt! Är riktigt nöjd! 
gå in på deras facebook sida och gilla.. http://www.facebook.com/TheFinalTide

The Final TideFotade och hade inspelning för kommande musikvideo! blev riktigt nöjd med resultatet! det dyker upp snart.

Ett par press bilder från gårdagen.der nattparken

Tittade igenom lite bilder jag gjort och tyckte de va dags att lägga upp denna igen! Är en av mina favoritbilder jag gjort. Den passar ju rätt bra på hur vädret är här hemma nu! 

De var härligare när man var på Kreta

Jag saknar värmen, det är rent sagt skitväder just nu, spöregnar och åska. Men nu ska jag ta och sova! För imorgon blir det lite photoshoot på ett band och även spela in musikvideo! ska bli nice!! 

kreta II


fredag


idag har jag jobbat! i spöregn... känns bra nu att de är en vecka kvar sen blire lite lov igen. 
Nu har jag bara tagit det lugnt och inte gjort något speciellt här hemma...blev ett fotografi på mina fötter märkligt nog

Lion

ja då har man skaffat sig Lion! rätt schyssaat faktiskt!  

chillout!

Jag testade att fota lilla elvis som va duktig och gjorde nästan som jag ville, 
han e cool i vilket fall!
jag ska försöka göra lite roliga saker utav liknanden bilder! brukar bli fräckt! 

mitt egohelena

Helena är på semester i Riga under veckan/helgen och det är inte kul och sen åker hon till bulgarien, hon ska vara här istället tycker jag. 

Här är ett foto på henne från min studio. 


You got a friend in mechokladfondue med jordgubbar!

detta är nog världens godaste efterrätt, chokladfondue med jordgubbar!

Mormor fyller år

Igår så var jag på 74 års kalas! jag var där ganska tidigt på dagen för jag hjälpte morfar att klippa gräset och lite annat. Vi åt gott kött som mormor hade gjort! det satt perfekt efter allt jobb i trädgården.

Vi han gå på en promenard innan de kom gäster det var trevligt!


hittade ett gammalt fotografi på oss kusiner när vi var små! goa tider det där.

Kreta

På Kreta åkte vi runt en hel del, vi hade en hyrbil så vi kunde ta oss precis vart vi ville. En hel del bilder. Tog ut några som jag gilla iallfall. Lite olika ställen runt omkring... kommer väl fler bilder framöver när jag hinner!

följ min blogg!!

Följ min blogg med Bloglovin

Hemma från Grekland!

Inatt klockan 2.52 gick jag av flyget från Landvetter flygplatts. Det känns gött att vara hemma igen faktiskt. Men saknar grekland galet mycket med. Det var en riktigt trevlig vecka med familjen, Har fått uppleva en hel del och sätt enormt fina landskap runt delar av Kreta. Vi körde tror jag ca 80 mil eftersom vi skaffade oss en hyrbil, Det hade dock behövt minnst en vecka till för att se allt som Kreata har att erbjuda men vi såg massa intressanta och även lite ointressanta saker

RSS 2.0